Vanzari si distributie


Cum să ne contactați... 

Ingredienti activi inovatori

MIZI – însoțitorul pentru purcei care împiedică diareea

Diareea este una dintre cele mai frecvente boli la purceii cu flatdeck. Ingredientul activ inovator  MIZI ajută la prevenirea acestui lucru.

AKTIMAG - magneziu legat organic cu biodisponibilitate ridicată

SCHAUMANN a dezvoltat produsul AKTIMAG. Într-un procedeu brevetat, mineralul va fii într-un complex cu două molecule de glicinat. Prin aceasta rămâne stabil în sistemul digestiv și este foarte bine primit de organism.

ZELLPRO pentru vaci cu lapte- un nou complex pentru a proteja celulele impotriva radicalilor liberi

ISF Schaumann Research a dezvoltat ZELLPRO , un complex de protecție celulară bazată pe antioxidanti, vitamina E , cupru , zinc , mangan și seleniul ce ajuta la prevenirea stresului oxidativ la vacile de înaltă performanță .

AMINOTRACE- Dezvoltarea inovativă a oligoelementelor legate organic

AMINOTRACE, oligoelemente cu legaturi organice marca SCHAUMANN, sunt produse extrem de performante.

CERAVITAL – compus alimentar cu aport proteic sporit pentru imbogatirea hranei porcilor

Utilizarea CERAVITAL accelereaza gelatinizarea fractiunilor NSP din mixturile de hrana si imbunatateste digerabilitatea nutrientilor.

ASS-CO FERM – Drojdii vii si probiotice pentru metabolismul stomacului

ASS-CO FERM este o combinatie probiotica de drojdii vii si alte substante active ce stabilizeaza metabolismul ficatului. Imbunatateste sanatatea, sporeste randamentul laptelui si aportul de hrana.

SGW – Combinatie de ingredienti activi pentru o crestere sanatoasa si sigura a viteilor

SGW-Faktor este un complex inovator de ingredienti activi care are efecte pozitive asupra activitatii intestinale, aducand astfel un plus de siguranta si sanatate in cresterea viteilor.

PROVITA LE – Probioticul SCHAUMANN pentru vitei

PROVITA LE este o combinatie de doua tulpini de lactobacili inalt productive. Inhiba germenii patogeni si intareste microflora benefica a tractului intestinal la viteii tineri.

BOVIN-S-KOMPLEX – Combinatie de oligoelemente pentru vite

Combinatia speciala de elemente urma si vitamine BOVIN-S-KOMPLEX optimizeaza hranirea vitelor de lapte, in special in cazul hranei bogate in proteine ce prezinta o rata de degradare mare (85% sau mai mult), precum iarba de pe pasune si iarba de siloz.

BONVITAL – aditiv probiotic alimentar

BONVITAL este un produs dezvoltat exclusiv prin cercetarea SCHAUMANN si constituie alternativa probiotica pentru performante sporite in ingrasarea puilor de carne si a productiei de porci – de la scroafe si purcei la ingrasarea porcilor.